Avaa grillikausi jo alkukeväästä!

Alkukevään grillaukseen käyvät erityisen hyvin nopeasti kypsyvät tuotteet kuten pihvit tai leikkeet ja erilaiset makkarat.

Rennompaan herkutteluun sopivat mainiosti BBQ-hampurilaiset. Kata hampurilaisbaari, josta jokainen syöjä voi koota mieleisensä annoksen. Varaa tarjolle hampurilaispihvejä, majoneesia, ketsuppia, kasviksia, hampurilaissämpylötitä ja cheddar-juustoa. Kokeile myös raakamakkaraa ja kokoa maukkaat raakamakkarahodarit. Raakamakkarahodareihin saa herkullista makua limellä maustetulla majoneesilla ja paahdetulla sipulirouheella.

Grilliherkkujen lisänä maistuvat retiisicoleslaw tai grillattu tomaattisalaatti. Paista grillikauden ensimmäiset makkarat ja tarjoa lisänä kirkasta perunasalaattia saksalaisittain tai chilistä perunasalaattia. Marinoi vielä lisäksi punasipulia, jota voi nautiskella myös hodareiden ja hampurilaisten välissä.